Bästa Harry Potter Lego under 500 kr – 2021

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Lekia


Bästa Harry Potter Lego under 500 kr – 2021

Att bygga Lego kan vara bland det roligaste du kan göra, om du hittar ett Lego som ger dig det du söker. Idag är utbudet enormt och priserna kan variera stort.

Därför kan det ibland vara skönt att hitta Lego som både ger ett större antal bitar men som inte kostar en förmögenhet.

Harry Potter Lego har blivit väldigt populärt. Både bland den äldre generationen som upplevde harry potter samtidigt som de första filmerna gick på bio, men även för den yngre publiken som blivit inbjudna till den magiska världen, både igenom Harry Potter & Fantastiska vidunder och var man hittar dem.

Bland de större modellerna finns idag produkter som 71043 Hogwarts Castle Harry Potter & 75955 Hogwarts Express men för den som inte vill lägga 1000-tals kronor för kanske sina första Lego modeller kommer vi här lista 3 stycken Harry Potter lego för under 500kr som vi tycker är väldigt bra för sitt pris.

Nummer 1: LEGO HARRY POTTER TM 76384, HOGWARTS ÖGONBLICK

LEGO HARRY POTTER TM 76384, HOGWARTS ÖGONBLICK: LEKTION I ÖRTLÄRA

LEGO® Harry Potter™ Hogwarts™ ögonblick: Lektion i örtlära (76384) är ett klassrumslekset inuti en klossbyggd lekbok. Barn kan öppna omslaget och omedelbart delta i professor Sprouts lektion i örtlära i Hogwarts växthus.  En portabel lektion i örtlära på Hogwarts Detta portabla lekset är fullspäckat med välkända detaljer från filmerna om Harry Potter. Några är inbyggda, som förvaringsskåpet, och några är löstagbara, som bevattningsstationen, som kan lyftas ut för att utöka lekutrymmet. Detta fängslande Harry Potter-lekset kan kombineras med andra lekset i samlingen – som alla kan öppnas för att visa olika klassrumsäventyr på Hogwarts. Lekseten är designade med utmärkande färger och unika motiv och kan sättas ihop för att skapa en 360-graders lekupplevelse på Hogwarts som barn kan utforska.  Magiska gåvor Letar du efter en överraskning till en Harry Potter-entusiast? Det finns massor av LEGO Harry Potter lekset att välja bland – utformade för att förtrolla och inspirera barns fantasi.

Nummer 2: LEGO HARRY POTTER 75967, DEN FÖRBJUDNA SKOGEN

LEGO HARRY POTTER 75967, DEN FÖRBJUDNA SKOGEN: UMBRIDGES MÖTE

Harry Potter™ fans kan skapa en magisk värld full av jättar, kentaurer och förtrollade träd när de ger sig in Den förbjudna skogen med LEGO® Harry Potter Den förbjudna skogen: Umbridges möte (75967). Minifigurer och magiska varelser i Den förbjudna skogen Barn kan ge sig in i Den förbjudna skogen med 3 minifigurer – Harry Potter, Hermione Granger™ och Dolores Umbridge™ – och kasta en trollformel för att öppna det stora trädet och avslöja olika tillbehör: en lykta, ett ben och ett kalkonlår. Det finns 2 kentaurfigurer och den rörliga jätten Graup som barn kan använda för att plocka upp Umbridge och ta med henne … vart de vill. Unga häxor och trollkarlar kommer att älska att iscensätta klassiska ögonblick från filmerna om Harry Potter och hitta på egna magiska äventyr. Välj de bästa leksakerna för Harry Potter fans Om du letar efter en speciell födelsedagspresent eller julklapp är LEGO Harry Potter seten perfekta för att återskapa minnesvärda scener från filmerna med favoritkaraktärer och coola varelser som sätter trollkarlsvärlden i barns händer.

Nummer 3: LEGO HARRY POTTER 75979, HEDWIG

LEGO HARRY POTTER 75979, HEDWIG

Ge liv åt den magiska personligheten och de eleganta rörelserna hos Hedwig™, den hyllade fjällugglan från filmerna om Harry Potter™. Samlarmodellen LEGO® Harry Potter Hedwig (75979) erbjuder en givande byggupplevelse och är snygg att visa upp. Byggbar modell av ugglan Hedwig med ”flygande” vingar Denna klossmodell med 630 delar har ett vingspann på 34 cm och visar ugglan Hedwig i flygläge som levererar ett viktigt brev. När bygget är färdigt kan du vrida på handtaget för att få vingarna att elegant röra sig upp och ner. Denna samlarmodell står på en robust basplatta med en LEGO Harry Potter minifigur och en till mindre leksaksmodell av ugglan Hedwig med vingarna utbredda. Harry Potter samlarleksaker – fantastiska julklappar eller födelsedagspresenter Om du letar efter en cool present eller populär byggmodell till barn eller Harry Potter fans i alla åldrar är LEGO Harry Potter leksakerna ett perfekt val som erbjuder oändliga, magiska äventyr.Innehållsförteckning

Varför Lita på oss
Vi som testat dessa olika lego är en grupp som har stort intresse i Lego. Vi har testat att bygga ihop dessa set, samt undersökt vilket mervärde det ger våran samling utav Harry Potter Legoset.

Vem Behöver Dessa Legoset
Vi anser att samtliga dessa set passar både den yngre och den äldre generationen där intresse för Lego finns. Vi anser också att dessa Lego passar perfekt in för att utöka sin redan befintliga samling utav Harry Potter Lego.

Hur Kom Vi Fram Till Vilka Lego Vi Skulle Testa
Vi gjorde en grundlig genomgång på vilka Harry Potter Lego set som uppfyllde de kriterier vi hade för detta test. Därefter läste vi recensioner och andras bedömningar utav seten för att på ett bra sätt kunde plocka ut Harry Potter Lego set.Om du gillade denna artikeln, rekommenderar vi också:

4 idéer beträffande “Bästa Harry Potter Lego under 500 kr – 2021”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *